Grond- straat en sloopwerk

Grond- straat en sloopwerk dat zijn kortweg de specialisaties van Hendriksen. Vanuit onze locatie in Ede werken wij voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Van bedrijf tot particulier en van overheidsinstelling tot bouwbedrijf, voor iedere opdrachtgever bieden wij passende dienstverlening. Daarbij kan vrijwel alles wat met het bewerken van grond te maken heeft, door onze organisatie worden aangepakt.

Grondwerkzaamheden

Met het grondwerk dat wij verzorgen, kunnen wij de grond gereed maken voor de bouw, afgraven en juist aanvullen. Voor de diverse soorten grondwerk maken wij gebruik van geavanceerde machines, die zorgen voor een effectieve bewerking van de grond. Hierbij is het overigens niet van belang hoe groot het terrein is wat bewerkt dient te worden. Voor iedere oppervlakte beschikken wij over het juiste materieel om een zo optimaal mogelijke grondbewerking te realiseren.

Straatwerkzaamheden

Het straatwerk dat wij verzorgen is allerminst kleinschalig te noemen. Voor ieder type terrein zijn onze professionele medewerkers in staat het juiste type straatwerk te verzorgen. In de loop der jaren hebben wij ons op dit gebied sterk ontwikkeld en gespecialiseerd. Dat betekent dat wij over een brede kennis beschikken voor een passende bewerking van de grond voor het aanleggen van het straatwerk, maar ook de juiste capaciteiten in huis hebben om de meest geschikte bestrating te kiezen. Het bestraten van een terrein gebeurt meestal met sierbestrating. Het aanleggen van sierbestrating is uiterst nauwkeurig en secuur werk dat wij met veel plezier voor u willen uitvoeren.

Sloopwerkzaamheden

Voordat de grond van een bepaald terrein kan worden bewerkt, dient er meestal eerst sloopwerk verricht te worden. Op het gebied van slopen, is Hendriksen uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland. Wij werken volledig volgens de strenge eisen die gesteld worden aan de diverse soorten sloopwerk. De laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, veiligheid en materieel worden door onze organisatie nauwkeurig nageleefd, zodat u als opdrachtgever achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Rioolwerkzaamheden

Een ander discipline waar ons bedrijf zich mee bezig houdt is het aanleggen van riolering. Voor de riolering aanleg zijn wij in heel Nederland actief. Dit specialistische werk vraag om ervaren monteurs, die raad weten met onverwachte situaties. Dat is de reden dat Hendriksen alleen de meest gedreven, vakkundige en juist opgeleide mensen in dienst heeft, die dit werk uitvoeren. Standaard oplossingen worden door ons omgezet naar passende maatwerk oplossingen, waardoor de aanleg van de riolering gebeurt zoals u dat als opdrachtgever van ons verwacht. In combinatie met een juiste bewerking van de grond, is het aanleggen van riolering door ons snel en effectief gebeurd.

Tuinwerkzaamheden

Tot slot kunnen wij als totaalaanbieder ook de tuinaanleg en het tuinonderhoud voor u verzorgen. Hierbij houden wij optimaal rekening met uw wensen. Zo kunt u ons inschakelen voor een eenmalige tuinaanleg, maar is het ook mogelijk om door ons het periodieke tuinonderhoud te laten verzorgen. Deze service biedt u gemak en efficiëntie, doordat u de bewerking van de grond en de aanleg van uw tuin kunt laten verzorgen door slechts één organisatie. Op die manier is het niet nodig om de dienstverlening van verschillende bedrijven op elkaar af te stemmen, dit wordt door ons in nauw overleg met de opdrachtgever volledig door ons zelf gedaan. De keuze voor ons bedrijf is in dat geval snel en eenvoudig gemaakt.

Informatie en advies

U kunt ons iedere werkdag bereiken als u vragen heeft over onze dienstverlening of als u graag meer informatie wilt over onze organisatie. Wij kunnen iedere dienst afzonderlijk voor u uitvoeren, maar het is ook mogelijk om diverse disciplines te combineren waarbij wij voor de juiste afstemming zorgen en voor de meest voordelige oplossing kunnen kiezen. Wij informeren en adviseren u met plezier over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Vul het contactformulier op deze website in, zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl