Straatwerk

Een pad of parkeerplaats dient strak en egaal aangelegd te worden, want wilt u natuurlijk geen vervelende kuilen in het straatwerk. Om die reden is het verstandig om het straatwerk door een professionele stratenmaker aan te laten leggen. Dit voorkomt verzakkingen en zorgt voor een perceel- of tuinbestrating met een duurzaam vlak straatoppervlak.

Van tuinpad tot compleet parkeerterrein

Hendriksen is een vakkundige stratenmaker die het paadje langs uw huis kan aanleggen, maar u ook kunt inzetten om een complete parkeerplaats van 5.000 m2 aan te leggen. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoudswerkzaamheden aan uw straatwerk en behoort ook het opnieuw bestraten van bedrijventerreinen tot onze mogelijkheden.

Volledig naar eigen wens

Wij zorgen ervoor dat uw perceel er verzorgd en representatief bij ligt. Doordat niet iedere steen even geschikt is voor iedere ondergrond, gebruik of omgeving, verstrekken wij bovendien met plezier deskundig advies voor de aanschaf van het straatwerk. Dit geeft u de garantie dat het straatwerk volledige naar uw eigen wens wordt aangelegd.

Leave a comment

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl