Riolering

De aanleg van riolering is uiterst vakkundig werk dat veelal voor of tijdens de werkzaamheden in de bouw wordt uitgevoerd. Hendriksen maakt voor de aanleg van het riool gebruik van hoogwaardig materieel en denkt met u mee om de juiste aanleg van de riolering te verzorgen.

Zowel uitvoerend als adviserend

Het aansluiten van uw sanitaire voorzieningen op het riool en het afwateren van het regenwater, alles wordt in onze planning meegenomen. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u te maken heeft met verzakkingen of overstromingen van de riolering. Zowel de uitvoerende rol als de adviserende rol nemen wij als professionele organisatie graag voor onze rekening.

Houd uw terrein droog

Het is onze taak om via het aanleggen van de juiste riolering en het aanbrengen van putten, ons ‘kikkerlandje’ bij (hevige) regenval droog te houden. Wanneer u nieuwsgierig bent naar onze werkzaamheden en graag een offerte op maat wilt ontvangen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van de aanleg van riolering, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Leave a comment

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl