Tuinonderhoud

Als u lange tijd van uw tuin wilt blijven genieten, is het belangrijk dat u regelmatig tuinonderhoud uitvoert. Een tuin leeft en heeft daarom zorg en aandacht nodig. Tuinonderhoud bestaat niet alleen uit snoeiwerk en het maaien van uw gazon, het omvat ook zaken zoals bemesting, bijplanting, vijveronderhoud en onkruid verwijdering. Deskundig tuinonderhoud speelt een belangrijke rol wanneer u uw tuin in optimale conditie wilt behouden. Professioneel tuinonderhoud is geen overbodige luxe wanneer u ieder seizoen wilt genieten van een tuin die in top conditie verkeert.

Eenmalig en periodiek onderhoud

Om vakkundig onderhoud aan uw tuin te verzorgen heeft Hendriksen de capaciteit en expertise in huis om uw tuin optimaal te verfraaien. Wij verzorgen naast de tuinaanleg, desgewenst zowel eenmalig onderhoud als periodiek tuinonderhoud, zoals maandelijks onderhoud of het winterklaar maken van een tuin.

Bespreek de mogelijkheden

Voor periodiek onderhoud is het mogelijk om op contractbasis het tuinonderhoud door ons te laten verzorgen. Hiermee hoeft u zelf geen contact met ons te onderhouden en bent u altijd verzekerd van professioneel onderhoud en een tuin die er fraai bij ligt. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met ons om de mogelijkheden voor tuinonderhoud te bespreken.

Leave a comment

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl