Riool aanleg

Een riool aanleg is zeker niet zo gemakkelijk als het lijkt. U zult misschien verwachten dat een eenvoudige buis door iedere monteur aangelegd kan worden en dat daarmee het riool aangelegd is, maar niets is minder waar. Een goede aanleg van het riool vraagt om een juiste bewerking van de grond, zodat de technici op de juiste diepte en positie de riolering kunnen plaatsen. De kunst van een goede installatie begint dus bij het voorwerk.

Voorkom problemen

Een juiste aanleg van het riool vraagt om vakkundigheid en ervaring. Er dient namelijk gezorgd te worden dat de buizen niet zomaar gaan verzakken. Zodra een buis verzakt of doorzakt kunnen er snel ontstoppingen ontstaan in het riool, met alle gevolgen van dien. Naast het vakkundige werk van onze medewerkers, werken wij met de meest geschikte materialen, zodat het riool niet gaat rotten en lekken. Met de meest effectieve aansluitingen, wordt er voor gezorgd dat er niets kan gebeuren.

Een betaalbare oplossing

In welke situatie u ook besluit om een nieuw riool aan te leggen, Hendriksen weet vrijwel altijd een effectieve en betaalbare oplossing te bieden. Het meest frequent wordt onze organisatie ingeschakeld wanneer er een nieuwe bestemming komt voor een bepaald terrein. De bouw van woningen of bedrijfspanden is een reden om een riool aan te leggen, zodat de gebouwen hierop aangesloten kunnen worden.

Klantgerichte service

Wij beschikken over alle benodigde vergunningen om een riool te mogen aanleggen. Wij onderscheiden ons daarbij in het kwalitatief hoogwaardige werk dat wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunnen verzorgen. Continu streven wij naar een optimale dienstverlening. Om dat te kunnen bewerkstelligen worden onze medewerkers bijgeschoold en doen zij dagelijks ervaring op in de praktijk. U kunt daarom van ons niet anders verwachten dat kwaliteit en een klantgerichte service. Voor zowel de rioolaanleg als voor onze overige diensten, leveren wij maatwerk. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen of neem telefonisch contact met ons op.

Leave a comment

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl