Tuin aanleggen

Een tuin aanleggen is een vak apart. Wanneer een tuin door een professional is aangelegd, zult u duidelijke verschillen zien, dan wanneer u dit zelf zou doen. Het aanleggen van een tuin vraagt om de juiste expertise, materialen en producten. Hendriksen beschikt over deze elementen en is in staat om de tuin aan te leggen, waar een lange tijd plezier van zult hebben.

Afstemming op uw wensen

Onze hoveniers bieden totaaloplossingen op maat als het gaat om een tuin aanleggen. Zo kunt u ons inschakelen voor het aanleggen van een moderne tuin, maar ook voor klassieke tuinen. Daarnaast maakt het voor ons geen verschil wanneer het gaat om de tuinaanleg van een onderhoudsvriendelijke tuin en de aanleg van exclusieve tuinen. Wij voorzien u altijd van de tuin die bij uw wensen en uw woning of bedrijfspand past.

Efficiënt en flexibel

Met de korte communicatielijnen die wij binnen ons bedrijf hanteren is snel schakelen mogelijk. Dit biedt efficiëntie en flexibiliteit zodra wij eenmaal de tuin aanleggen. Bovendien scheelt dit veel tijd en kunnen wij onze diensten goedkoper aanbieden. Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt in de mogelijkheden waarover wij beschikken, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij informeren u graag over alle zaken die belangrijk zijn op het moment dat wij voor u een tuin aanleggen.

Leave a comment

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl