Grondwerk

Grondwerk omvat een groot aantal werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het uitgraven van een kelder, de verbetering van de grond, het aanbrengen van hoogteverschillen, de voorbereiding van een bouw en plaatsen van keerwanden.

De basis voor bouwwerkzaamheden

Voor bouwwerkzaamheden dient grondwerk als basis. Hierbij is precisie essentieel als het gaat om meetwerkzaamheden, maar ook bij het realiseren van de juiste hoogtes en de keuze voor het type grond is dit erg belangrijk. De verantwoording die wij meedragen als het gaat om het aanbrengen van grondwerk vraagt om kennis en ervaring. Om die reden werkt Hendriksen uitsluitend met gediplomeerde en ervaren medewerkers om onze projecten te laten slagen.

Aanleggen van leidingen en kabels

Echter is grondwerk meer dan het verrichten van werkzaamheden op de bouwlocatie. Tot grondwerkzaamheden behoort ook het aanleggen van leidingen en kabels. Om deze werkzaamheden succesvol uit te kunnen voeren is ons bedrijf uitgerust met een groot aantal machines en materialen. Om zo snel, effectief en goedkoop mogelijk onze grondwerkzaamheden uit te voeren investeren wij regelmatig in nieuwe grondwerk technieken- en materialen.

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl