Tuinbestrating

Het aanleggen van tuinbestrating vraagt om een grondige voorbereiding en een deskundige manier van werken. U wilt natuurlijk een langere periode genieten van de aangelegde bestrating. Om die reden is het belangrijk dat u de straatstenen kiest die bij u en uw tuin passen.

Van tuinpad tot parkeerterrein

Hendriksen is uw ideale partner als het gaat om het aanleggen van tuinbestrating. Of u nu een klein tuinpad wilt bestraten of een volledig parkeerterrein, wij bieden altijd straatwerk op maat. Met de beste materialen en inzet van onze vakmensen, is uw tuinbestrating snel gerealiseerd.

Alles naar uw wens

Wij zijn door heel Nederland werkzaam voor bedrijven en particulieren en gaan niet weg voordat alles naar uw wens is. Bovendien kunt u ons inschakelen om ook het grondwerk door ons te laten verzorgen, waardoor u zeker weet dat de bestrating niet gaat verzakken en er geen vervelende kuilen ontstaan. Indien u meer informatie wilt ontvangen of een offerte voor het aanleggen van tuinbestrating wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen. Wij verstrekken u graag meer informatie.

Leave a comment

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl