Tuinaanleg

Met de juiste tuinaanleg rondt u het plaatje af. Een tuin aanleggen is dan ook een vak apart en komt in de meeste gevallen als laatste aan de beurt. De aanleg van de tuin neemt een belangrijke plaats in u kijkt naar het geheel. Een goed uitziende tuin die vooral correct is onderhouden, speelt een bepalende rol voor de eerste indruk van een bepaald huis of bedrijfspand.

Altijd een passende tuin

Hendriksen kijkt bij de tuinaanleg vrijwel altijd naar de stijl die aansluit bij uw organisatie of woning. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoudsvriendelijke, moderne, klassieke, eenvoudige of juiste exclusieve tuinen. Ook als u zelf ideeën heeft voor de aanleg van uw tuin, kunnen wij de tuinaanleg verwezenlijken volgens uw eigen plannen. Wanneer wij het gehele traject verzorgen van sloopwerk tot grondwerk, zijn wij in staat om de tuinaanleg snel, effectief en goedkoop te realiseren.

Snelle en efficiënte communicatie

Wij verzorgen de meest complexe vijverpartijen, schuttingen en fraai aangelegde tuinpaden. Vanwege onze korte communicatie lijnen binnen onze organisatie kan er snel en efficiënt gecommuniceerd worden. Dat scheelt tijd en geld, dat u terugziet in het kostenplaatje.

Leave a comment

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl