Sloopwerk

Voordat er kan worden gebouwd op een perceel, dient er meestal eerst sloopwerk plaats te vinden. Sloopwerkzaamheden zijn niet zo eenvoudig als het lijkt, er komt namelijk meer bij kijken dan u zult verwachten. Voornamelijk het afvoeren van het sloopwerk vereist de nodige expertise en vakkennis. Helemaal als het gaat om schadelijke stoffen, zoals asbest, dient het sloopwerk tegen strakke richtlijnen te gebeuren.

Snel, effectief en goedkoop

Hendriksen beschikt over de meest geavanceerde machines en materieel, waardoor eenvoudig en vooral veilig sloopwerk kan worden verricht. Doordat wij ons houden aan een gestroomlijnde aanpak, zijn onze sloopspecialisten in staat om snel, effectief en goedkoop sloopwerk af te leveren. Vervolgens is het mogelijk om onze vakmensen in te schalen voor het aanleggen van een riolering, ook een realiseren van straatwerk en het aanleggen van een tuin.

Succesvolle uitvoer

In het verleden hebben wij gedetailleerde sloopklussen met succes uitgevoerd. In overleg met u slopen wij alleen datgene wat echt nodig is. Wij staan graag voor u klaar om al uw sloopwerk uit te oefenen.

Leave a comment

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl