Grondwerk Amersfoort

Werkt u aan een nieuw bouwproject in Amersfoort? Weet u al hoe u het grondwerk gaat aanpakken en uitbesteden? Neem gerust eens contact op met het vriendelijke personeel van Hendriksen of vraag online een offerte aan over ons grondwerk in Amersfoort. Op onze website vindt u bovendien foto’s van onze projecten uit het verleden om u een concreter beeld te geven van onze werkzaamheden.

Onze service

Ons bedrijf zit in Ede, maar wij komen graag naar u toe in Amersfoort om u te helpen bij uw bouwproject. Wij leveren bijvoorbeeld sloopwerk, straatwerk, riolering, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar wij doen ook grondwerk. Dit is misschien wel het meest belangrijke werk van ieder bouwproject. De fundamenten moeten immers zorgvuldig en correct worden aangelegd om de rest van het project niet in de war te schoppen.

Uw specialist

Wij beseffen dat dit veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Gelukkig beschikken wij over vele jaren ervaring en hebben onze mensen de professionele werkwijze die ook uw project in Amersfoort kunnen doen slagen. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod aan machines, waar wij regelmatig in investeren. Zo maken wij het werk eenvoudig, effectief en goedkoper voor zowel onszelf als voor u. Daarom zijn wij de specialist voor uw grondwerk in Amersfoort.

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl