Grondwerk Arnhem

Het belangrijkste en het meest bepalende werk in de bouw is toch wel het grondwerk. Een huis kan immers niet veilig worden gebouwd op slechte fundamenten. Er komt dus veel precisie en meetwerk bij kijken, om nog maar te zwijgen over een hele hoop verantwoordelijkheid. Wij nemen die verantwoordelijkheid graag op ons en leggen met plezier de fundamenten voor uw huis, ook bij u in Arnhem. Op onze website kunt u een offerte vinden voor uw grondwerk in Arnhem.

Een speciaal soort werk

Natuurlijk leveren wij ook andere diensten. Zo doen wij graag uw straatwerk, riolering, sloopwerk, tuinaanleg en tuinonderhoud. Maar het grondwerk vereist toch wel een specifiek niveau van aandacht en belang. Onze professionele medewerkers weten als geen ander hoe ze precies meetwerk moeten leveren, hoe ze de juiste hoogtes bepalen en hoe ze de juiste grond moeten kiezen, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Wij weten van aanpakken

Maar wij komen niet alleen maar naar u in Arnhem om alles op te meten en te bedenken. Dankzij een breed scala aan machines en vaklui kunnen wij u ook verzekeren van de beste resultaten. Zo valt het aanleggen van kabels en leidingen bijvoorbeeld ook onder het grondwerk dat wij u aanbieden. Wilt u meer weten over grondwerk in Arnhem? Kijk even rond op onze website of neem contact met ons op.

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl