Grondwerk Ede

Woont u in Ede en wilt u uw tuin grondig verbouwen? Vertegenwoordigt u een bedrijf en bent u van plan om een parkeerterrein van 1000 m2 aan te leggen? Dan bent u bij Hendriksen aan het juiste adres. Op onze website kunt u een offerte aanvragen of neem contact op en vraag ons simpelweg naar grondwerk in Ede.

Onze diensten

Wij vernieuwen regelmatig onze machines om altijd snel en efficiƫnt te kunnen werken. Dat scheelt in onze kosten en daarom ook in die van u! Onze werknemers zijn ervaren en weten van aanpakken, zodat ook uw project een succes kan worden. Onze diensten betreffen naast grondwerk ook sloopwerk, straatwerk, tuinaanleg, riolering en tuinonderhoud. Wij werken zowel op grote schaal voor verschillende bedrijven, als kleinschalig bij mensen in de achtertuin. Wellicht binnenkort ook bij u in Ede.

De fundamenten voor succes

Van deze verschillende diensten is grondwerk misschien nog wel het meest essentieel. Wij verstaan onder grondwerk het aanleggen van fundamenten waar de rest van de bouw op verder gebaseerd is. Daarom is het van groot belang dat dit zorgvuldig en professioneel gebeurd. Wij begrijpen de verantwoordelijkheid die deze taak met zich meebrengt en handelen daar ook naar. Kijk dus snel op deze website en neem contact op. Wie weet doen wij binnenkort ook uw grondwerk in Ede.

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl