Grondwerk Nijmegen

Kijk eens rustig rond op de website van Hendriksen of neem contact op met het ervaren personeel voor al uw vragen over grondwerk in Nijmegen. Als u grondwerk op de planning heeft staan is het natuurlijk wel zo verstandig om daar een ervaren en professioneel bedrijf voor in te huren. Hendriksen is zo’n bedrijf. Bovendien is Hendriksen werkzaam in vele steden door heel Nederland, dus ook in Nijmegen.

Bepalend voor succes

Grondwerk is wellicht de belangrijkste en meest bepalende fase van het hele bouwproces. Het aanleggen van de fundering, het bepalen van hoogteverschillen en zelfs het aanbrengen van keerwanden zijn allemaal essentieel voor een geslaagde bouw. Het is dus van belang om zo nauwkeurig mogelijk te werk te gaan en om bereid te zijn veel verantwoordelijk te dragen. Wij doen dit allebei al jarenlang met veel succes.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Dus als uw project in Nijmegen nog in de kinderschoenen staat, doet u er verstandig aan om contact met ons op te nemen. Dankzij ons breed scala aan machines, die wij regelmatig vernieuwen, onze ervaren vakmannen, en onze scherpe prijzen, leveren wij een fantastische kwaliteitsprijsverhouding. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw grondwerk in Nijmegen. Ook vindt u hier meer informatie over onze kennis en werkwijze betreffende grondwerk.

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl