Grondwerk Veenendaal

Wilt u een huis laten bouwen in Veenendaal maar weet u niet goed waar u terecht kan voor de fundamenten? Neem gerust eens contact op met het behulpzame personeel van Hendriksen en vraag naar grondwerk in Veenendaal. Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring een goede kennis van ons vakgebied en zullen u snel en effectief van dienst zijn. Wij bieden u bovendien nog veel meer diensten aan dan slechts het grondwerk.

De basis voor succes

Zo doen wij ook aan tuinaanleg, tuinonderhoud, straatwerk, riolering en sloopwerk. Wij kunnen u helpen bij het afbreken van uw voormalige huis en bij het compleet herstructureren van uw tuin. Er is echter weinig werk zo essentieel en omvangrijk als het grondwerk. Dit is namelijk de basis van de bouw en dit moet dan ook tot in de puntjes precies worden uitgevoerd.

Goedkoop en effectief

Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag op ons, dankzij onze ervaren en bedreven medewerkers. Zij zullen bijvoorbeeld uw meetwerk op maat leveren en de juiste soort grond gebruiken. Ook het leggen van uw kabels verstaan wij onder grondwerk. Bij ons krijgt u dus het hele pakket voor uw nieuwe woning in Veenendaal. Dankzij onze doeltreffende en regelmatig vernieuwde machines kunnen wij de kosten laag houden en effectief werken. Dus kijk rustig eens op onze website en vraag een offerte aan over grondwerk in Veenendaal.

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl