Grondwerk Wageningen

Bent u op zoek naar een specialist in grondwerk om u te helpen bij uw project in Wageningen? Hendriksen biedt dan uitkomst. Wij bieden u een ervaren en efficiƫnte werkwijze voor een scherpe prijs. Wij beseffen als geen ander wat een verantwoordelijkheid er komt kijken bij het aanleggen van de fundamenten waar de rest van het bouwproces op verder gaat. Wij weten ook wat er nodig is om een dergelijk proces tot een succesvol einde te brengen. Daarom zijn wij uw specialist voor grondwerk in Wageningen.

De werkzaamheden

Wat wij precies verstaan onder grondwerk? Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van fundering en kelders, het verbeteren van de grond, het toepassen van hoogteverschillen, het voorbereiden van de bouw en het aanbrengen van keerwanden. Maar het omvat ook werken buiten de bouwlocatie in Wageningen. Zo vallen ook het aanleggen van kabels en leidingen bij ons onder het kopje grondwerk.

Ervaren en effectief

Om dit alles te kunnen verwezenlijken, beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende machines. Wij investeren regelmatig in nieuwe machines, zo maken wij het werk makkelijker, effectiever en daardoor ook goedkoper. Bovendien hebben wij de ervaring en de vaklui die ieder project tot een goed einde kunnen leiden. Kijk op onze website voor meer informatie over grondwerk in Wageningen of neem rustig eens contact op.

Route informatie

Contact gegevens

Hendriksen
Ottostraat 8
6716 BG Ede

Telefoon: 0318 48 33 35
Fax: 0318 48 61 68
Mobiel 06-22245037

Email: info@ghendriksen.nl